DELOVNI ČAS

Ponedeljek - petek: 9.00 - 17.00
Sobota: 9.00 - 13.00
Nedelje po dogovoru
Prazniki: zaprto
Rokodelski center Ribnica

TELEFON 01 / 836 11 04

info@rokodelskicenter-ribnica.si
Cesta na Ugar 6, 1310 Ribnica
 
31 MAJ 2014

RIBNIŠKA DOLINA - ČISTA IN UREJENA 2014

Rokodelski center Ribnica

Vsi prebivalci Občine Ribnica, ki z veseljem in ljubeznijo urejate svoje vrtove, dvorišča in balkone, ste lepo  vabljeni k sodelovanju v akciji Ribniška dolina, čista in urejena.


Letos razpisujemo dve kategoriji:

1. kategorija: balkoni

     Iščemo urejene in lepo oskrbovane nasade cvetja na balkonih

2. kategorija: urejen vrt in okolica hiše

      Iščemo urejene in z okolico skladne zasaditve rastlin na vrtu ali pred hišo.


Zbiranje prijav

Na razpis se lahko prijavite sami, lahko pa predlagate svojega soseda, prijatelja ali znanca. Predlagani kandidati bodo o prijavi obveščeni. Prijave zbiramo do torka, 1. julija 2014.

Prijavite se lahko osebno v Rokodelskem centru od ponedeljka do petka od 9 - 17. ure in v soboto od 9.- 13. ure ali podatke posredujete po telefonu 01 8361 104. Lahko nam pišete na naslov Rokodelski center Ribnica, Cesta na Ugar 6, 1310 Ribnica ali po elektronski pošti na naslov info@rokodelskicenter-ribnica.si.

Komisija bo po zaključku prijav opravila oglede na terenu, predvidoma v prvi polovici julija. Ocenila in izbrala bo najboljše iz obeh kategorij.


Letos smo naredili nekaj sprememb, tako da bomo nagrajence iz obeh kategorij razglasili na  ekskurziji, kamor bomo povabili vse, ki boste sodelovali pri akciji. Skupaj si bomo ogledali primer dobre prakse urejanja vrtov.


Lepo vabljeni k sodelovanju!