DELOVNI ČAS

Ponedeljek - petek: 9.00 - 17.00
Sobota: 9.00 - 13.00
Nedelje po dogovoru
Prazniki: zaprto
Rokodelski center Ribnica

TELEFON 01 / 836 11 04

info@rokodelskicenter-ribnica.si
Cesta na Ugar 6, 1310 Ribnica
 
19 JUNIJ 2012

Ribniška dolina - čista in urejena 2012

Rokodelski center Ribnica

Občina Ribnica in Rokodelski center Ribnica objavljata razpis –
RIBNIŠKA DOLINA ČISTA IN UREJENA 2012

Vsi prebivalci občine Ribnica, ki z veseljem in ljubeznijo urejate svoje vrtove, dvorišča in balkone,  ste lepo  vabljeni k sodelovanju v akciji Ribniška dolina, čista in urejena 2012.

Letos razpisujemo dve kategoriji:

  1. kategorija: Nadstreški in vrtne ute
    Komisija bo ocenjevala, kako so novo zgrajeni nadstreški in vrtne ute usklajeni s stanovanjsko hišo ter okoljem, kamor so umeščeni
  2. kategorija: Gartelci ob hišah
    Komisija  bo ocenjevala  smisel, usklajenost in trud, ki ga vložite v urejenost gartelcev – cvetličnih, zeliščnih ali zelenjavnih vrtov  ob hišah.

Zbiranje prijav

Na razpis se lahko prijavite sami, lahko pa predlagate udeležbo svojega soseda, prijatelja ali znanca. Predlagani kandidati bodo o prijavi obveščeni.  Prijave zbiramo do ponedeljka, 1. avgusta 2012.

Prijavite se lahko z izpolnjeno prijavnico, osebno v Rokodelskem centru od ponedeljka do petka od 9. do 17. ure in v soboto od 9. do 13. ure ali podatke posredujete na telefon 01 8361 104. Izpolnjeno prijavnico pošljite na naslov Rokodelski center Ribnica, Cesta na Ugar 6, 1310 Ribnica ali po elektronski pošti na naslov info@rokodelskicenter-ribnica.si.

Strokovna komisija, sestavljena iz predstavnikov Kmetijsko svetovalne službe Ribnica, Občine Ribnica in Rokodelskega centra Ribnica, bo po zaključku prijav opravila oglede na terenu, fotografirala  in na zaključni prireditvi podelila nagrade. Če želite, lahko tudi sami fotografirate sadove svojega dela v času, ko je je vaš gartelc za vas najlepši.

Word ikona Klikni tu za prijavnico! 

Lepo vabljeni k sodelovanju!