DELOVNI ČAS

Ponedeljek - petek: 9.00 - 17.00
Sobota: 9.00 - 13.00
Nedelje po dogovoru
Prazniki: zaprto
Rokodelski center Ribnica

TELEFON 01 / 836 11 04

info@rokodelskicenter-ribnica.si
Cesta na Ugar 6, 1310 Ribnica
 
18 JUNIJ 2015

Ribniška dolina - čista in urejena 2015

Rokodelski center Ribnica
Primer zasaditve

Vsi prebivalci Občine Ribnica, ki z veseljem in ljubeznijo urejate svoje vrtove, dvorišča in balkone, ste lepo vabljeni k sodelovanju v akciji Ribniška dolina, čista in urejena.

Letos bo akcija potekala malo drugače. Strokovno komisijo bodo sestavljali strokovnjaki in predstavnik Občine Ribnica. K sodelovanju smo povabili tudi domačinke, ljubiteljice urejanja vrtov. Te bodo komisiji predlagale hiše, ki imajo zanimivo urejeno okolico: zasaditve z enoletnicami, trajnicami, urejene balkone, okna, dele vrtov…

Na razpis se lahko prijavite tudi sami, predlagate svojega soseda ali prijatelja. Predlagani kandidati bodo o prijavi obveščeni. Prijave zbiramo do 1. julija.

Prijavite se lahko osebno v Rokodelskem centru od ponedeljka do petka od 9. - 17. ure in v soboto od 9. - 13. ure ali podatke posredujete po telefonu 01 8361 104. Lahko nam pišete na naslov Rokodelski center Ribnica, Cesta na Ugar 6, 1310 Ribnica ali po elektronski pošti na naslov info@rokodelskicenter-ribnica.si.

Komisija bo po zaključku prijav opravila oglede na terenu, predvidoma v prvi polovici julija. Izbrala bo zanimive zasaditve, ki jih bo komentiral strokovnjak Matic Sever na zaključni prireditvi.

Lepo vabljeni k sodelovanju!