DELOVNI ČAS

Ponedeljek - petek: 9.00 - 17.00
Sobota: 9.00 - 13.00
Nedelje po dogovoru
Prazniki: zaprto
Rokodelski center Ribnica

TELEFON 01 / 836 11 04

info@rokodelskicenter-ribnica.si
Cesta na Ugar 6, 1310 Ribnica
 
19 APRIL 2016

Ribrand prejel nagrado Red Dot

Rokodelski center Ribnica
ribrand

S ponosom naznanjamo, da je naš Ribrandov set kuhalnic prejel nagrado Red Dot, mednarodno priznanje za kvalitetno oblikovanje.

Čeprav bo uradna razglasitev zmagovalcev Red Dot Award 2016 na tradicionalni slovesnosti Red Dot Gala v operni hiši Aalto Theater v Essnu šele 4. julija, smo nagrajenci že znani, saj smo za svoje delo prejeli priznanje mednarodne strokovne komisije. Ta je vse izdelke ocenila v živo tête-à-tête, pri čemer je upoštevala stopnjo inovacije, kakovost, funkcionalnost in ekološkost izdelka.

Med nekaj več kot 5.200 prijavljenimi izdelki oblikovalcev iz 57 držav je mednarodna komisija 41 strokovnjakov priznanje za izjemno oblikovanje Red Dot podelila 1.304 izdelkom - od tega jih je 79 prejelo priznanje za najboljši v kategoriji Best of the Best, posebno omembo Honourable Mention pa 107.

Tridelni kuhinjski set, ki je prejel nagrado Red Dot sestavljajo kuhalnica za mešanje, špatula za strganje loncev in vilice za nabadanje ter obračanje. Vsak izdelek je zelo izrazite geometrijske oblike, z notranjim magnetom za priročno shranjevanje. Posameznega lahko pritrdite na kovinsko površino ali pa jih kot set kompaktno shranite v kuhinjski predal. Zaradi preprostosti osnovnih geometrijskih oblik so kuhalnice elegantne, a obenem igrive, predvsem pa sledijo pristopu, da je funkcionalnost ključ do uspeha.