DELOVNI ČAS

Ponedeljek - petek: 9.00 - 17.00
Sobota: 9.00 - 13.00
Nedelje po dogovoru
Prazniki: zaprto
Rokodelski center Ribnica

TELEFON 01 / 836 11 04

info@rokodelskicenter-ribnica.si
Cesta na Ugar 6, 1310 Ribnica
 
13 NOVEMBER 2018

Vabilo k sodelovanju na decembrskem rokodelskem sejmu pred Miklovo hišo v Ribnici

Rokodelski center Ribnica

Rokodelski center Ribnica je zavod, ki združuje rokodelstvo, muzejsko in galerijsko dejavnost. V sklopu rokodelstva si prizadevamo za izobraževanje, razvoj in promocijo suhe robe in lončarstva, pa tudi širše, na področju rokodelstva Slovenije.


Letos v sodelovanju z Občino Ribnica in drugimi javnimi zavodi pripravljamo kulturni program, ki se bo odvijal decembra ob petkih v popoldanskem času, na parkirišču pred Miklovo hišo.

 

Rokodelski sejem bo potekal dvakrat, in sicer v petek, 14. decembra in v petek, 21. decembra, od 16. do 21.ure na parkirišču pred Miklovo hišo. Od 17. ure naprej pa bo potekal tudi spremljevalni kulturni program.


K sodelovanju na sejmu ste vabljeni vsi, ki se želite predstaviti s produkcijo različnih rokodelskih izdelkov, primernih za zimski in prednovoletni čas.


Prijave sprejemamo do petka, 7. decembra 2018 oz. do zasedbe prostih mest, po telefonu 01 8361 104, po elektronski pošti info@rokodelskicenter-ribnica.si ali osebno v Rokodelskem centru Ribnica od 9. do 17. ure, v soboto pa od 9. do 13. ure.


V prijavi  navedite vse svoje podatke, s čim se boste predstavili in na kateri datum se prijavljate, možno se je prijaviti na oba hkrati.

Najem stojnice je brezplačen. 

Elektrika na stojnicah bo na voljo, sami pa poskrbite za podaljšek in luč s katero boste osvetlili svoje izdelke.

V primeru slabega vremena, sejem odpade, vendar vas bomo tem pravočasno obvestili

Lepo vabljeni k sodelovanju!