DELOVNI ČAS

Ponedeljek - petek: 9.00 - 17.00
Sobota: 9.00 - 13.00
Nedelje po dogovoru
Prazniki: zaprto
Rokodelski center Ribnica

TELEFON 01 / 836 11 04

info@rokodelskicenter-ribnica.si
Cesta na Ugar 6, 1310 Ribnica
 
17 AVGUST 2012

2. izbor za Kraljico suhe robe

Rokodelski center Ribnica

V Rokodelskem centru bomo tudi letošnje sejemsko dogajanje popestrili z izborom za Kraljico suhe robe. Letos bo to drugič, da se bodo ženske iz suhorobarskega območja  potegovale za ta laskavi naslov.

Iniciativo za ta izbor smo lansko leto prevzeli z namenom, da našo suhorobarsko dediščino  še bolj približamo ljudem, hkrati pa promoviramo Rokodelski center in z njim domačo suhorobarsko obrt.  Lanskoletna Kraljica suhe robe, gospa Breda Trdan, je svojo nalogo opravila odlično, saj je skozi celo leto ob različnih dogodkih promovirala Rokodelski center in ribniško dediščino.

Tudi tokrat pozivamo vse zainteresirane kandidatke iz suhorobarskega območja, da se prijavijo na tekmovanje, ki bo potekalo 2. septembra pred Rokodelskim centrom v Ribnici. Kandidatke se bodo pomerile v treh različnih kategorijah: prodajanje suhe robe, barantanje in izdelovanje suhe robe

Vse kategorije bomo preverjali predvsem na humoren način.   Zmagovalka bo tista, ki bo zbrala največje število točk. Kraljico in prvi dve spremljevalki  čakajo  bogate nagrade!

Na tekmovanje se lahko prijavite vse ženske s stalnim bivališčem v Suhorobarskem območju (občine Kočevje, Ribnica, Sodražica, Loški Potok, Bloke, Velike Lašče in Dobrepolje) po telefonu 8361 104 ali na po elektronski pošti info@rokodelskicenter-ribnica.si. Starostne omejitve ni! Štele bodo le preverjene veščine in hudomušnost.

 

Lepo vabljene k sodelovanju!