DELOVNI ČAS

Ponedeljek - petek: 9.00 - 17.00
Sobota: 9.00 - 13.00
Nedelje po dogovoru
Prazniki: zaprto
Rokodelski center Ribnica

TELEFON 01 / 836 11 04

info@rokodelskicenter-ribnica.si
Cesta na Ugar 6, 1310 Ribnica
 
21 AVGUST 2012

Prošnja za sponzorska sredstva

Rokodelski center Ribnica
Lanske tekmovalke za kraljico suhe robe

Rokodelski center Ribnica že drugo leto zapored bogati Ribniški semenj s prireditvijo Kraljica suhe robe. Namen prireditve je dodatno popestriti dogajanje na dan Ribniškega semnja in na kreativen, sodoben način predstaviti in približati ljudem suhorobarsko in zdomarsko dediščino.

 V lanskem letu se je naša prireditev izkazala za zelo odmevno in je bila med obiskovalci dobro sprejeta, naša želja je, da bi bilo tako tudi letos in da bi prireditev postala tradicionalna.

Trudimo se, da bi bil program pester, inovativen in zanimiv, zato ga bogatimo tudi s spremljevalni glasbenim in drugim animacijskim programom, seveda pa so osrednja tema kandidatke za Kraljico.

Tista, ki si zasluži laskavi naziv Kraljica suhe robe, se mora preizkusiti in dokazati tako v znanju o suhorobarstvu kot v spretnostih pri izdelovanju in prodaji suhe robe. Z nazivom se Kraljica ponaša celo leto in promovira Ribnico in domačo obrt širom po Sloveniji na različnih prireditvah, TV oddajah, naslednje leto pa preda naziv skupaj z lento in dolžnostmi novi Kraljici.

Da bomo lažje izvedli prireditev in da se bo potencial Kraljice suhe robe realiziral v svojem poslanstvu, se obračamo na vas, da s svojimi sponzorskimi ali donatorskimi sredstvi omogočite prireditev. Tako bomo vsak na svoj način prispevali kamenček v mozaik prepoznavnosti Ribnice.

 

                             ……s skupnimi močmi zmoremo več in postajamo boljši……

 

Za vašo pomoč se  že v naprej zahvaljujemo.


Sredstva lahko nakažeta na  tekoči račun: SI56 01304 6000000018

 

S spoštovanjem,                                                

                                                                                                          Polona Rigler Grm, direktorica