DELOVNI ČAS

Ponedeljek - petek: 9.00 - 17.00
Sobota: 9.00 - 13.00
Nedelje po dogovoru
Prazniki: zaprto
Rokodelski center Ribnica

TELEFON 01 / 836 11 04

info@rokodelskicenter-ribnica.si
Cesta na Ugar 6, 1310 Ribnica

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se prenesejo na uporabnikov računalnik ob njegovem obisku spletne strani. V piškotkih so shranjene nastavitve za spletno mesto, velikosti besedila, jezika itd. Na strežniku, kjer so nameščeni, prepoznajo računalnik in z njihovo pomočjo se zbirajo podatki za analizo spletne strani: katere vsebine so bile največkrat ogledane, podatki o registriranih uporabnikih, podatki o izpolnjenih obrazcih itd. Glavni namen je predvsem zbiranje podatkov za izboljšanje uporabniške izkušnje ob uporabi spletne strani.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo na naši spletni strani:


Sejni piškotki

Sejni piškotek se ustvari, ko odprete našo spletno stran. Sejni piškotek se uporablja za shranjevanje informacij v primerih kot so izbira jezika, zavihek na katerem se nahajate, velikost besedila, jezik itd. Sejni piškotek se izbriše takoj, ko zaprete okno.

Piškotki tretjih oseb oz. preverjenih partnerjev

Piškotki tretjih oseb se uporabljajo za različne spletne analize, spletna oglaševanja, družabna omrežja in podobno.

Piškotki, ki jih uporabljamo na spletni strani in njihov namen


Google Analytics

Uporabljamo ga za analiziranje obiskanosti, povprečnega časa obiska, merjenje najbolj priljubljenih vsebin, lokacije internetnega posrednika, podatke o brskalniku obiskovalca ter o straneh, na katerih je obiskovalec brskal. Za analizo se ne uporablja osebnih podatkov. Ta piškotek je pomemben za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje, saj z njim pridobimo podatke s katerimi lahko le-to izboljšamo!

Facebook Connect

Omogočanje interakcije z vpisanimi uporabniki v socialnem omrežju Facebook (komentiranje, deljenje, všečkanje). Tretje osebe (podjetje Facebook) lahko zbirajo podatke o statistiki uporabe.

Vključi piškotke za to spletno stran

Razveljavi mojo odločitev za to spletno stran